Onze Apps

Apsolute ontwikkelt haar apps voor iOS en TVOS. In samenwerking met andere ontwikkelaars kan er ook een Android versie gemaakt worden. Hieronder vindt u ons portfolio:

In opdracht

Pill Buddy

Pill BuddyMet Pill Buddy kunt u heel gemakkelijk bijhouden wanneer u welke pil in moet nemen. Met de bijbehorende Pill Box, waarin u uw medicijnen kunt bewaren, mist u nooit meer een innamemoment!

Lees verder

Diabetes Buddy

Diabetes BuddyApsolute heeft voor Vitility een app ontwikkeld die u helpt met het bijhouden en inzichtelijk krijgen van bloedglucosewaarden, insulinegebruik en uw koolhydrateninname.

Lees verder

Appsuline

AppsulineAppsuline is een modern diabetesdagboek. Diabetespatienten kunnen hun waardes bijhouden, herinneringen instellen en informatie opzoeken. Daarnaast koppelt Appsuline ook met een bluetooth bloedglucosemeter.

Lees verder

Eigen beheer

Brush Poker Clock

Brush Poker ClockOrganiseer een eigen pokertoernooi met behulp van Brush Poker Clock. Brush Poker Clock is de eerste App van Apsolute voor de Apple TV.

Lees verder

Refrigerated

RefrigeratedMet Refrigerated kan je bijhouden welke producten er in je vriezer zitten. De app houdt bij wanneer producten verlopen en hoeveel je er nog van hebt.

Lees verder

Kookschrift

Apsolute KookschriftHet ideale kookschrift voor je iPhone en iPad. Voeg eigen recepten toe en importeer recepten van de bekende recepten websites.

Lees verder

M8 Jukebox

M8 JukeboxM8 Jukebox is een de App voor de Mede8er X3D Series Multimedia spelers. Naast de afstandsbediening kun je nu ook door de jukeboxen bladeren.

Lees verder

Direct Appmin

Direct AppminMet Direct Appmin kunnen hostingpakketen die werken met DirectAdmin worden beheerd. Direct Appmin werkt zowel op de iPhone als op de iPad.

Lees verder

Oudere Apps

Ryan Remote

Bedien de A.C. Ryan mediaspeler met de iPhone en iPad.

Lees verder

M8 Remote

Bedien de Mede8er mediaspeler met de iPhone en iPad.

Lees verder

Kwizzle

Kwizzle is een gratis trivia game voor de iPhone.

Lees verder

Toep Teller

Toep Teller houdt de scores van het kaartspel Toepen bij.

Lees verder